MATKAT

GOLF IS A JOURNEY. TRAVEL IT WELL.

Markku ”Luigi” Nord on Suomen golfmatkailun uranuurtajia. Hän on jo vuosikymmeniä suunnitellut ja järjestänyt matkoja maailman aurinkoisille kentille sekä golfiin liittyviä teematapahtumia. Nykyisin hän toteuttaa niitä Via Nord -yrityksensä kautta. Via Nordin korkealuokkaiset ja teemalliset ryhmämatkat toteutetaan yhteistyössä OnGolfin kanssa. Nämä Luigin suunnittelemat ja järjestämät peli- ja teemamatkat tunnistaa ”Via Nord Teemamatkat”-merkistä. Teematkojen varaukset tehdään OnGolfin nettisivujen tai puhelinmyynnin kautta.

Teemoitettujen ryhmämatkojen lisäksi Via Nord räätälöi ja järjestää yksittäisiä matkoja asiakkaan toiveiden mukaan. Vuosikymmenien aikana luodut henkilökohtaiset kontaktit ja luottamus ovat arvokkaita etuja matkajärjestelyjen toteutuksissa. Tiedämme täsmälleen mitä tarjoamme. Ja sinä tiedät aina, että voit luottaa siihen mitä saat.
Markku ”Luigi” Nord on Suomen golfmatkailun uranuurtajia. Hän on jo vuosikymmeniä suunnitellut ja järjestänyt matkoja maailman aurinkoisille kentille sekä golfiin liittyviä teematapahtumia. Nykyisin hän toteuttaa niitä Via Nord -yrityksensä kautta. Via Nordin korkealuokkaiset ja teemalliset ryhmämatkat toteutetaan yhteistyössä OnGolfin kanssa. Nämä Luigin suunnittelemat ja järjestämät peli- ja teemamatkat tunnistaa ”Via Nord Teemamatkat”-merkistä. Teematkojen varaukset tehdään OnGolfin nettisivujen tai puhelinmyynnin kautta. Teemoitettujen ryhmämatkojen lisäksi Via Nord räätälöi ja järjestää yksittäisiä matkoja asiakkaan toiveiden mukaan. Vuosikymmenien aikana luodut henkilökohtaiset kontaktit ja luottamus ovat arvokkaita etuja matkajärjestelyjen toteutuksissa. Tiedämme täsmälleen mitä tarjoamme. Ja sinä tiedät aina, että voit luottaa siihen mitä saat.

COSTA BRAVA

Matka toteutetaan golf-, viini-

Peralada Wine Spa & Golf 17.-24.4.2020

Matka toteutetaan golf-, viini- & gastronomia-hengessä, jossa pelataan ja pidetään hauskaa samanhenkisessä porukassa. Peralada sijaitsee 50 kilometriä Gironan pohjoispuolella, keskellä kauneinta Costa Bravaa. Lähellä Ranskan rajaa olevan golfresortin sydän on tunnelmallinen viiden tähden boutique-hotelli. Alueen rikas historia ja kulttuuri ovat koko ajan läsnä. Täällä sinua palvellaan ystävällisesti ja tyylikkäällä spa-alueella pääset rentoutumaan kierroksen päätteeksi ennen unohtumattomia illallisia.

MARKKU ”LUIGI” NORD   |   +358 400 188 008   |   MARKKU@VIANORD.FI