Skip to content

 

Event & Travel Specialist since 1986.
Unique Golf Experiences Worldwide
Via Nord.

Personal grip to golf travel & events since 1986

Markku ”Luigi” Nord on Suomen golfmatkailun uranuurtajia. Hän on jo vuosikymmeniä suunnitellut ja järjestänyt matkoja maailman aurinkoisille kentille sekä golfiin liittyviä teematapahtumia. Nykyisin hän toteuttaa niitä Via Nord -yrityksensä kautta.

Via Nord syntyi tarpeesta henkilökohtaiselle palvelulle. Meillä ihmiset on aina keskiössä. Siksi laatu, palvelu ja elämyksellisyys tulevat meiltä kuin luonnostaan, koska sitä haluaa antaa asiakkailleen parastaan. Henkilökohtainen on yhtä kuin kasvot. Asiakkailla on suora yhteys meihin ja meillä on suora yhteys kumppaneihimme. Tiedämme täsmälleen mitä tarjoamme. Ja sinä tiedät aina, että voit luottaa siihen mitä saat. Olipa kyseessä golftapahtuma, matkan aikana pelattavat golfkentät, hotelli, valitut ravintolat, ruoat ja viinit – ilmapiiri. Koko paketti.

Matkamme ovat ensisijaisesti teemoitettuja ryhmämatkoja, joissa mielenkiintoisten aiheiden ympärille on luotu laadukas ja loppuun asti hiottu sisältö. Tavoitteena on, että asiakas saa aina vähän enemmän kuin osasi odottaa. Sama pätee kotimaassa järjestettäviin tapahtumiin. ”Haluan luoda ihmisille ja yrityksille ainutlaatuisia golfkokemuksia ja upeita elämyksiä, jotka tuntuvat ja jotka muistetaan,” tiivistää Luigi luottamustehtävänsä.

LUIGIN MATKA PÄHKINÄNKUORESSA

 

Golfin “Keihäsmatkoista” tähän päivään

“Aikojen saatossa matkailusta ja golfista on tullut elämäntapa. Se on antanut paljon, arvokkaimpana asiana varmasti lukuisat ystävyyssuhteet kuluneiden vuosikymmenten varrelta, ympäri maailman. Aina on tehty hommia ilon kautta, suurella sydämellä ja luottamuksella.

Hommat alkoi Finnmatkoilla (nykyinen TUI) joulukuussa 1984 Finnmatkojen hiihto-oppaana. Ensimmäisen kauden kohde oli Canazei-Campitello Italian Dolomiiteilla. Noilta ajoilta lempinimi Luigi juurtui ja jäi laajempaankin käyttöön. Reilut viisi vuotta ulkomailla useissa Finnmatkojen kohteissa, talvet kohdepäällikkönä Alpeilla, kesät pääasiassa Italian Riccionessa. Aikajaksoon (Finnmatkat Golf aloitettiin vuonna 1986) mahtuu myös golfoppaan työt Algarven Vilamourassa, Teneriffan Golf del Surissa ja Corfu Golfissa Kreikassa.

Vuodet 1990–1999 kuluivat vauhdikkaasti Finnmatkojen pääkonttorissa Helsingissä, toimenkuvina mm. ryhmämatkamyynti, jälleenmyynti matkatoimistoille, aktiivilomien matkatuotanto ja vetovastuu golfmatkatuotteesta. Vuodesta 1995 alkaen Finnmatkat Golfin mainontaa tehtiin yhdessä Reseptin perustajajäsenten – Lassi ja Popo Tilanderin – kanssa. Lisäksi Lassin kanssa järjestimme lukuisia Classic-peliviikkoja aina 90–luvun alkuvuosista lähtien. Yhteistyön tiivistyessä siirryin Reseptin osakkaaksi v. 2000, jolloin aloitimme matkanjärjestäjätoiminnan Golfresepti Travel –tuotenimellä. Lähes kaksi vuosikymmentä toteutettiin satoja ryhmämatkoja ja erilaisia golftapahtumia. On nähty ja koettu koko golfmatkailun ja tapahtuminen kehitys aikojen alusta tähän päivään. Jatkossa ja kasvavin määrin matkoilta kaivataan yhä enemmän, enemmän sisältöä, enemmän palveluja, enemmän elämyksiä. Matka jatkuu.”

VIA NORD

 

• IAGTO jäsen (International Association of Golf Tour Operators)
• IGTWA jäsen (International Golf Travel Writers Association)
• Katalonian Turistitoimisto, golfmatkailuedustus Suomessa
• Via Nord tuottaa ja toteuttaa golfmatkoja yhteistyössä valittujen kumppaneidensa kanssa
• Via Nord tuottaa ja toteuttaa tapahtumia yhteistyössä valittujen kumppaneidensa kanssa
• Edistää ja kehittää golfmatkakulttuuria ja Suomi Golfia

ONGOLF ON VIA NORDIN KUMPPANI SUOMESSA

 

    
Kuvassa vasemmalta Tuomas Kiiskinen, Markku ”Luigi” Nord ja Mari Jokinen

 

Via Nord –teemamatkat toteutetaan yhteistyössä OnGolf-matkanjärjestäjän kanssa. Käytettävissä on alan parhaat resurssit ja pelikenttänä koko maailma.

”Golfmatkojen ja teematapahtumien järjestäjänä Luigin ansiot ovat jo legendaariset. Meille hän antaa lisää voimaa monipuolistaa ja vahvistaa tuotevalikoimaamme. Luigi on ammattilainen, joka pelaa loistavasti yhteen toiminta-ajatuksemme kanssa”, valottaaTuomas Kiiskinen OnGolfin odotuksia.

OnGolfin ohjelmasta Luigin suunnittelemat ja järjestämät peli- ja teemamatkat tunnistaa ”Via Nord”-merkistä. Matkojen varaukset tehdään OnGolfin nettisivujen tai puhelinmyynnin kautta. OnGolf toimii myös teemamatkojen vastuullisena matkanjärjestäjänä.

”OnGolf osaa sekä golfin että matkojen järjestämisen. Yhdessä olemme yksinkertaisesti enemmän.Yhteenlaskettu kokemus, vuosikymmenien aikana luodut kontaktit niin koti- kuin ulkomailla ovat ylivertaiset. Luotettava, palveleva, edelläkävijä – entistäkin parempia golfmatkoja”, tiivistää Luigi tulevaisuuden suunnitelmiaan.

OnGolf on Suomen suurin ja valikoimaltaan monipuolisin golfmatkojen järjestäjä. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat pelimatkat, opetusmatkat, räätälöidyt ryhmämatkat sekä kesäisin järjestettävät golfturnaukset ja tapahtumat.

WWW.ONGOLF.FI

 

MARKKU ”LUIGI” NORD   |   +358 400 188 008   |   MARKKU@VIANORD.FI