Event & Travel Specialist since 1986.
Unique Golf Experiences Worldwide
Via Nord.

Personal grip to golf travel & events since 1986

Markku ”Luigi” Nord on Suomen golfmatkailun uranuurtajia. Hän on jo vuosikymmeniä suunnitellut ja järjestänyt matkoja maailman aurinkoisille kentille sekä golfiin liittyviä teematapahtumia. Nykyisin hän toteuttaa niitä Via Nord -yrityksensä kautta.

Via Nord syntyi tarpeesta henkilökohtaiselle palvelulle. Meillä ihmiset on aina keskiössä. Siksi laatu, palvelu ja elämyksellisyys tulevat meiltä kuin luonnostaan, koska sitä haluaa antaa asiakkailleen parastaan. Henkilökohtainen on yhtä kuin kasvot. Asiakkailla on suora yhteys meihin ja meillä on suora yhteys kumppaneihimme. Tiedämme täsmälleen mitä tarjoamme. Ja sinä tiedät aina, että voit luottaa siihen mitä saat. Olipa kyseessä golftapahtuma, matkan aikana pelattavat golfkentät, hotelli, valitut ravintolat, ruoat ja viinit – ilmapiiri. Koko paketti.

Matkamme ovat ensisijaisesti teemoitettuja ryhmämatkoja, joissa mielenkiintoisten aiheiden ympärille on luotu laadukas ja loppuun asti hiottu sisältö. Tavoitteena on, että asiakas saa aina vähän enemmän kuin osasi odottaa. Sama pätee kotimaassa järjestettäviin tapahtumiin. ”Haluan luoda ihmisille ja yrityksille ainutlaatuisia golfkokemuksia ja upeita elämyksiä, jotka tuntuvat ja jotka muistetaan,” tiivistää Luigi luottamustehtävänsä.

Luigin tarina pähkinänkuoressa

Reipas 30 vuotta golfmatkailua ja matka jatkuu!

”Matkailu-urani alkoi Finnmatkoilla (nykyinen TUI) tammikuussa 1985 Finnmatkojen hiihto-oppaana. Ensimmäisen kauden kohde oli Canazei-Campitello Italian Dolomiiteilla. Noilta ajoin lempinimi Luigi juurtui ja jäi laajempaankin käyttöön. Reilut viisi vuotta ulkomailla useissa Finnmatkojen kohteissa, talvet kohdepäällikkönä Alpeilla, kesät pääasiassa Italian Riccionessa. Aikajaksoon mahtuu myös golfoppaan työt Algarven Vilamourassa, Teneriffan Golf del Surissa ja Corfu Golf Clubilla Kreikassa. Korfulla toimin Finnmatkojen headpron Harry Safon assistenttina. Finnmatkojen aikana Safo Golfschools ehti kurssittaa tuhansia suomalaisia  golfin saloihin eri puolilla maailmaa.

Vuodet 1990–1999 menivät vauhdikkaasti Finnmatkojen pääkonttorissa Helsingissä, vastuualueina ryhmämatkamyynti, jälleenmyynti matkatoimistoille, aktiivilomien matkatuotanto, joista merkittävimpänä golfmatkat. Golfresepti ja mainostoimisto Resepti tuli kuviin sen aloittaessa Finnmatkat Golfin mainostoimistona, vuodesta 1995 alkaen. Lisäksi Golfeseptin perustajajäseniin kuuluneen Lassi Tilanderin kanssa tehtiin lukuisia Classic-peliviikkoja 90–luvun aikana. Yhteistyön tiivistyessä siirryin Golfreseptin osakkaaksi v. 1999, jolloin aloitimme matkanjärjestäjätoiminnan Golfresepti Travel –tuotenimellä. Lisäksi vastasin vuosien mittaan lukuisista golftapahtumista, joista mainittakoon jokakeväiset Golfmessut vuosina 2004–2018. 

Matkailusta ja golfista on tullut elämäntapa. Oli helppo yhtälö yhdistää nämä sekä tapahtumallisella että elämyksellisellä matkanjärjestäjäkulmalla. Aina on tehty hommia ilon kautta. Itse asiassa jo 33 vuotta ja matka jatkuu.”

VIA NORD

• IAGTO jäsen (International Association of Golf Tour Operators)
• IGTWA jäsen (International Golf Travel Writers Association)
• Catalan Tourist Board, golfmatkailuedustus Suomessa
• Dominican Republic Tourist Office, golfmatkailuedustus Suomessa
• Tuottaa ja toteuttaa yksilöllisiä golfmatkoja Suomeen sekä ulkomaille
   asiakkaan toiveet huomioiden yhteistyössä valittujen kumppaneidensa kanssa
• Tuottaa ja toteuttaa yksilöllisiä tapahtumia asiakkaan toiveet huomioiden
   yhteistyössä valittujen kumppaneidensa kanssa
• Edistää golfmatkakulttuuria

 

ONGOLF ON VIA NORDIN YHTEISTYÖKUMPPANI SUOMESSA

    
Kuvassa vasemmalta Tuomas Kiiskinen, Markku ”Luigi” Nord ja Mari Jokinen

Via Nord –teemamatkat toteutetaan yhteistyössä OnGolf-matkanjärjestäjän kanssa. Käytettävissä on alan parhaat resurssit ja pelikenttänä koko maailma.

OnGolfin ohjelmasta Via Nordin suunnittelemat ja järjestämät peli- ja teemamatkat tunnistaa ”Via Nord”-merkistä. Matkojen varaukset tehdään OnGolfin nettisivujen tai puhelinmyynnin kautta. OnGolf toimii myös vastuullisena matkanjärjestäjänä.

OnGolf on Suomen suurin ja valikoimaltaan monipuolisin golfmatkojen järjestäjä. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat pelimatkat, opetusmatkat, räätälöidyt ryhmämatkat sekä kesäisin järjestettävät golfturnaukset ja tapahtumat.

MARKKU ”LUIGI” NORD   |   +358 400 188 008   |   MARKKU@VIANORD.FI