Finnair aloittaa lennot Punta Canaan

Dominikaaninen tasavalta toivottaa tervetulleeksi uuden suoran lennon Punta Canaan

Talvikaudella 2019/20 suomalaiset ja pohjoismaalaiset matkailijat saavat uusia mahdollisuuksia tutustua Dominikaaniseen tasavaltaan, kun Finnair aloittaa joulukuussa reittilennot Helsingistä Punta Canaan. Uusi viikoittainen yhteys on kaikkien aikojen ensimmäinen reittilento Pohjoismaista Punta Canaan Domini-kaanisessa tasavallassa. Myös yhä useammat pohjoismaiset matkanjärjestäjät ottavat Dominikaanisen tasavallan ohjelmaansa ja lisäävät kapasiteettiaan Dominikaaniseen tasavaltaan.

Uusi viikoittainen suora lento Helsingistä Punta Canaan Dominikaanisessa tasavallassa operoidaan Airbus A350 -koneella perjantaisin 13. joulukuuta 2019 – 27. maaliskuuta 2020. Kaikkien aikojen ensimmäinen reittilento pohjoismaisesta pääkaupungista Punta Canaan Dominikaanisessa tasavallassa lisää pohjoismais-ten matkailijoiden määrää maassa. Lennolle on hyvät yhteydet pohjoismaisista pääkaupungeista ja valikoiduista muista kaupungeista, joten se palvelee sekä suomalaisia että muita pohjoismaalaisia matkaili-joita ja tekee tutustumisen Dominikaaniseen tasavaltaan ja erityisesti maan suurimpaan matkakohteeseen, Punta Canaan, entistäkin helpommaksi.

– Olemme iloisia Finnairin uuden reitin avauksesta. Se tarkoittaa, että Helsingistä lähtevät matkustajat voivat lentää suoraan Punta Canaan ja heillä on uusi pakopaikka paratiisissa. Punta Cana on Dominikaanisen tasavallan upein ja suosituin matkakohde. Punta Canassa on yksi Karibian alueen pisimmistä yhtenäisistä valkohiekkaisista rantaviivoista – uskomattomat 48 kilometriä (30 mailia) ja sitä reunustavat kohti taivasta kohoavat kookospalmut. Punta Cana on paikka rauhalle ja rentoutumiselle meren rannalla. Hienostunut Dominikaanisen tasavallan itärannikko houkuttelee lomailijoita ympäri maailmaa. He tulevat tutustumaan ja nauttimaan Punta Canan ylellisyyksistä. Turkoosin meren ja huojuvien palmupuiden suojassa on kaikkiaan 160 kilometriä maailman upeimpia rantoja. Punta Cana on loistava kohde ja se on myös hyvä lähtöpiste tutustua maahan laajemmin. Lähietäisyydellä ovat La Romana ja Santo Domingo, joissa on rikas kulttuuri ja historia, herkullinen gastronomia, ystävälliset ihmiset, värikäs musiikki ja taianomaiset ekomatkailumahdolli-suudet, kertoo Dominikaanisen tasavallan matkailutoimiston Pohjoismaiden johtaja Patricia Polanco de Olmos.

Paratiisirantojen, upeiden hotellien ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi Punta Cana tunne-taan Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen golfin mekkana. Dominikaanisesta tasavallasta onkin tullut Karibian alueen ykkösgolfkohde ja yksi huippugolfkohteista maailmassa.

– Dominikaanisen tasavallan suosio Pohjoismaissa kasvaa jatkuvasti. Suomalaisten matkailijoiden määrä on kasvanut vuoden 2017 joulukuusta vuoden 2018 joulukuuhun 52 prosenttia. Finnair aloitti marraskuussa 2017 suorat lennot Helsingistä Puerto Plataan maan pohjoisrannikolla. Helsinki – Puerto Plata -reitin operoin-tia jatketaan myös ensi talvena. Näiden lentojen myötä pohjoismaalaisilla matkailijoilla on kaksi upeaa ja monipuolista kohdetta kauniissa maassamme, sanoo Patricia Polanco de Olmos.

Lisätietoja: www.godominicanrepublic.com

Lisätietoja:
Dominican Republic Tourist Office Tukholmassa         
Patricia Polanco de Olmos
, johtaja
Sähköposti: p.polanco@godominicanrepublic.com
Puhelin: +46 8 120 205 37                     

Target Tourism, Trade & Press
Pia Klitten Sørensen

Sähköposti:
pia@target-tourism.dk
Puhelin: +45 8680 1025
Matkapuhelin: +45 2452 1025

Dominikaaninen tasavalta
Dominikaanisen tasavallan upeaa trooppista paratiisia ympäröi Atlantin valtameri pohjoisessa ja Karibianmeri etelässä. Dominikaanisessa tasavallassa on lähes 1 000 mailia (1 609 km) rantaviivaa, 250 mailia (402 km) maailman parhaita rantoja, upeita lomakeskuksia ja hotelleja sekä monipuoliset urheilu-, rentoutumis- ja huvittelumahdollisuudet. Dominikaanisessa tasavallassa voi heittäytyä merenguen kutsuvaan rytmiin, majoittua luksushotelleissa, tutustua muinaisiin jäännöksiin, nauttia herkullisesta gastronomiasta tai ekomatkailusta upeissa kansallispuistoissa, vuoristossa tai rannoilla. Dominikaaninen tasavalta on matkakohde vertaansa vailla. Se tunnetaan ystävällisistä ja vieraanvaraisista ihmisistä, hämmästyttävän kauniista luonnosta, kiehtovasta historiasta ja rikkaasta kulttuuriperinnöstä, kuten musiikista, taiteesta ja festivaaleista sekä erikoisuuksistaan, kuten sikarit, rommi, suklaa, kahvi, merengue, meripihka ja larimar. Dominikaaninen tasavalta on suosittu lomakohde niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin perheille. Lue lisää:
www.godominicanrepublic.com